fbpx
Koncert Rambo Amadeus

Koncert Rambo Amadeus

Svjetski Kilo Car dolazi u Pozorište lutaka u Mostaru! Saradnja Ramba Amadeusa i Pozorišta lutaka u Mostaru mlađa je od godinu dana, a nastala je Rambovom idejom da snimimo lutkarski video spot za pjesmu “Brod budala” koja će se nalaziti na njegovom novom istoimenom albumu.

Mega koncert za naš 67. rođendan dogodit će se u petak, 15.11. na @puppetstage sceni Pozorišta lutaka u Mostaru pa si svakako zabilježite ovaj datum. Karte od 04.11. po pretprodajnoj cijeni od 20,- KM možete kupiti tokom radnog vremena Pozorišta lutaka, a na dan koncerta, ako ih ostane, koštati će 30,- KM. Obzirom da Rambo odavno nije bio u Mostaru, stvar je više nego jasna.

Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, crnogorski je muzičar i tekstopisac, koji živi i radi u Beogradu, a karijeru je započeo prije 40 godina u jazz-punk-bendu “Radioaktivni otpad”. Pet godina kasnije s grupom “Egzodus” svirao je u sarajevskom hotelu “Bristol” na otvaranju Olimpijskih igara.
Renesansni lik kakav već je, Rambo se bavio i jedriličarstvom, pa je tako bio i omladinski prvak Jugoslavije te osam puta prvak Crne Gore. Rokenrol mu je bio ponešto draži od jedriličastva pa je 1988. godine objavio vrlo eklektični album ”O tugo jesenja”. Do sada je izdao 11 studijskih albuma, posljednji od njih je „Vrh dna“ iz 2015. Trenutno radi na novom albumu pod nazivom “Brod budala”.

Sve u svemu, bit će to još jedan megacarski koncert, koji ne smijete propustiti.

Rezervacije na telefon 036/552-625, email: marketing@plm.ba ili porukom u FB inbox. Obzirom da je broj mjesta ograničen Vaše karte trebate preuzeti najkasnije 3 dana od potvrđene rezervacije.

15.11.2019. 20:00
20:00 — 22:00 (2h)

Rambo Amadeus

Dopada Vam se? Onda podijelite sa svojim prijateljima!

0 comments on “Koncert Rambo Amadeus

Comments are closed.